Beşiktaş Sakatlar / Besiktas Da Sakatlar Can Sikiyor - Beşiktaşlılar, bu sezon hiçbir şeyden çekmedi sakatlık belasından çektiği kadar.

Son haftalarda yaşanan sakatlıklar nedeniyle neredeyse kadro kurmanın zorlaştığı beşiktaş'tan bir yıldız isim daha sakatlanarak oyunu yarıda . Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Diese übersicht listet alle spieler, die bei dem verein besiktas derzeit verletzt oder gesperrt sind und die, denen eine sperre droht. Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Beşiktaşlılar, bu sezon hiçbir şeyden çekmedi sakatlık belasından çektiği kadar.

Altay karşılaşmasında 16 futbolcuyla sahaya çıkan beşiktaş'ta atiba, salih uçan, oğuzhan özyakup ve pjanic'te sakatlandı. Azkqin5x7zghwm
Azkqin5x7zghwm from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Son haftalarda yaşanan sakatlıklar nedeniyle neredeyse kadro kurmanın zorlaştığı beşiktaş'tan bir yıldız isim daha sakatlanarak oyunu yarıda . Altay karşılaşmasında 16 futbolcuyla sahaya çıkan beşiktaş'ta atiba, salih uçan, oğuzhan özyakup ve pjanic'te sakatlandı. Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Diese übersicht listet alle spieler, die bei dem verein besiktas derzeit verletzt oder gesperrt sind und die, denen eine sperre droht. Haftasında oynanan adana demirspor maçında sakatlanan yıldızları michy batshuayi ve cyle larin'in sakatlık . Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Beşiktaşlılar, bu sezon hiçbir şeyden çekmedi sakatlık belasından çektiği kadar.

Altay karşılaşmasında 16 futbolcuyla sahaya çıkan beşiktaş'ta atiba, salih uçan, oğuzhan özyakup ve pjanic'te sakatlandı.

Diese übersicht listet alle spieler, die bei dem verein besiktas derzeit verletzt oder gesperrt sind und die, denen eine sperre droht. Haftasında oynanan adana demirspor maçında sakatlanan yıldızları michy batshuayi ve cyle larin'in sakatlık . Beşiktaşlılar, bu sezon hiçbir şeyden çekmedi sakatlık belasından çektiği kadar. Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Altay karşılaşmasında 16 futbolcuyla sahaya çıkan beşiktaş'ta atiba, salih uçan, oğuzhan özyakup ve pjanic'te sakatlandı. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Son haftalarda yaşanan sakatlıklar nedeniyle neredeyse kadro kurmanın zorlaştığı beşiktaş'tan bir yıldız isim daha sakatlanarak oyunu yarıda .

Beşiktaşlılar, bu sezon hiçbir şeyden çekmedi sakatlık belasından çektiği kadar. Altay karşılaşmasında 16 futbolcuyla sahaya çıkan beşiktaş'ta atiba, salih uçan, oğuzhan özyakup ve pjanic'te sakatlandı. Diese übersicht listet alle spieler, die bei dem verein besiktas derzeit verletzt oder gesperrt sind und die, denen eine sperre droht. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Son haftalarda yaşanan sakatlıklar nedeniyle neredeyse kadro kurmanın zorlaştığı beşiktaş'tan bir yıldız isim daha sakatlanarak oyunu yarıda .

Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . 5m0herqcpejtvm
5m0herqcpejtvm from bloggazetesi.com
Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Altay karşılaşmasında 16 futbolcuyla sahaya çıkan beşiktaş'ta atiba, salih uçan, oğuzhan özyakup ve pjanic'te sakatlandı. Son haftalarda yaşanan sakatlıklar nedeniyle neredeyse kadro kurmanın zorlaştığı beşiktaş'tan bir yıldız isim daha sakatlanarak oyunu yarıda . Beşiktaşlılar, bu sezon hiçbir şeyden çekmedi sakatlık belasından çektiği kadar. Haftasında oynanan adana demirspor maçında sakatlanan yıldızları michy batshuayi ve cyle larin'in sakatlık . Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Diese übersicht listet alle spieler, die bei dem verein besiktas derzeit verletzt oder gesperrt sind und die, denen eine sperre droht.

Beşiktaşlılar, bu sezon hiçbir şeyden çekmedi sakatlık belasından çektiği kadar.

Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Diese übersicht listet alle spieler, die bei dem verein besiktas derzeit verletzt oder gesperrt sind und die, denen eine sperre droht. Altay karşılaşmasında 16 futbolcuyla sahaya çıkan beşiktaş'ta atiba, salih uçan, oğuzhan özyakup ve pjanic'te sakatlandı. Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Beşiktaşlılar, bu sezon hiçbir şeyden çekmedi sakatlık belasından çektiği kadar. Son haftalarda yaşanan sakatlıklar nedeniyle neredeyse kadro kurmanın zorlaştığı beşiktaş'tan bir yıldız isim daha sakatlanarak oyunu yarıda . Haftasında oynanan adana demirspor maçında sakatlanan yıldızları michy batshuayi ve cyle larin'in sakatlık .

Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Altay karşılaşmasında 16 futbolcuyla sahaya çıkan beşiktaş'ta atiba, salih uçan, oğuzhan özyakup ve pjanic'te sakatlandı. Son haftalarda yaşanan sakatlıklar nedeniyle neredeyse kadro kurmanın zorlaştığı beşiktaş'tan bir yıldız isim daha sakatlanarak oyunu yarıda . Beşiktaşlılar, bu sezon hiçbir şeyden çekmedi sakatlık belasından çektiği kadar. Haftasında oynanan adana demirspor maçında sakatlanan yıldızları michy batshuayi ve cyle larin'in sakatlık .

Son haftalarda yaşanan sakatlıklar nedeniyle neredeyse kadro kurmanın zorlaştığı beşiktaş'tan bir yıldız isim daha sakatlanarak oyunu yarıda . Klaaf8nfwwi7fm
Klaaf8nfwwi7fm from imgrosetta.mynet.com.tr
Altay karşılaşmasında 16 futbolcuyla sahaya çıkan beşiktaş'ta atiba, salih uçan, oğuzhan özyakup ve pjanic'te sakatlandı. Diese übersicht listet alle spieler, die bei dem verein besiktas derzeit verletzt oder gesperrt sind und die, denen eine sperre droht. Son haftalarda yaşanan sakatlıklar nedeniyle neredeyse kadro kurmanın zorlaştığı beşiktaş'tan bir yıldız isim daha sakatlanarak oyunu yarıda . Haftasında oynanan adana demirspor maçında sakatlanan yıldızları michy batshuayi ve cyle larin'in sakatlık . Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Beşiktaşlılar, bu sezon hiçbir şeyden çekmedi sakatlık belasından çektiği kadar. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı .

Son haftalarda yaşanan sakatlıklar nedeniyle neredeyse kadro kurmanın zorlaştığı beşiktaş'tan bir yıldız isim daha sakatlanarak oyunu yarıda .

Son haftalarda yaşanan sakatlıklar nedeniyle neredeyse kadro kurmanın zorlaştığı beşiktaş'tan bir yıldız isim daha sakatlanarak oyunu yarıda . Beşiktaşlılar, bu sezon hiçbir şeyden çekmedi sakatlık belasından çektiği kadar. Altay karşılaşmasında 16 futbolcuyla sahaya çıkan beşiktaş'ta atiba, salih uçan, oğuzhan özyakup ve pjanic'te sakatlandı. Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Diese übersicht listet alle spieler, die bei dem verein besiktas derzeit verletzt oder gesperrt sind und die, denen eine sperre droht. Haftasında oynanan adana demirspor maçında sakatlanan yıldızları michy batshuayi ve cyle larin'in sakatlık .

Beşiktaş Sakatlar / Besiktas Da Sakatlar Can Sikiyor - Beşiktaşlılar, bu sezon hiçbir şeyden çekmedi sakatlık belasından çektiği kadar.. Son haftalarda yaşanan sakatlıklar nedeniyle neredeyse kadro kurmanın zorlaştığı beşiktaş'tan bir yıldız isim daha sakatlanarak oyunu yarıda . Diese übersicht listet alle spieler, die bei dem verein besiktas derzeit verletzt oder gesperrt sind und die, denen eine sperre droht. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Haftasında oynanan adana demirspor maçında sakatlanan yıldızları michy batshuayi ve cyle larin'in sakatlık . Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun!